9.07.2011 г., 12:41 ч.

Аз съм твоят духовен близнак 

  Поезия » Любовна
550 0 9
Не те обичам
                  само заради очите ти,
по-нежни от летни лъчи!
Не те обичам
                   само заради косите ти,
които галят мойте мечти!
Не те обичам
                   само заради тялото ти -
шедьовър на Божествена ръка!
Най-много те обичам
                   заради сърцето ти,
в мига след изгрева
                   на онзи слънчев бряг.
Когато ме целуна
                   и прошепна:
-Аз съм твоят духовен близнак!     

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??