Jul 9, 2011, 12:41 PM

Аз съм твоят духовен близнак 

  Poetry » Love
549 0 9
Не те обичам
                  само заради очите ти,
по-нежни от летни лъчи!
Не те обичам
                   само заради косите ти,
които галят мойте мечти!
Не те обичам
                   само заради тялото ти -
шедьовър на Божествена ръка!
Най-много те обичам
                   заради сърцето ти,
в мига след изгрева
                   на онзи слънчев бряг.
Когато ме целуна
                   и прошепна:
-Аз съм твоят духовен близнак!     

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??