29.06.2008 г., 19:02 ч.

Аз те имам (преработено и допълнено) 

  Поезия » Хумористична
979 0 3

 Вдъхновено от ,,доброжелатели", за което предварително им благодаря! Добре, че са те, иначе светът би бил скучно място...

Аз те имам

(каква надежда...)

дори

не подозираш ти

(май само

самотата ми

в очите

безизразно

се оглежда...

че е истина

(Наистина -

къде е истината?)

и твоята

любов

към нея

не ме вълнува,

(Да, ама реално

съществува...)

защото

е

измислена...

(Не,

не искам тя

да е истина...)

Аз

ще съм

за теб

най-истинската

(Едва ли...)

и

дори

най-действителна

ще бъда

(Да си вярвам ли или...?)

далеч от теб

и скрита от

твоите

очи,

(Къде останаха

моите мечти...?),

а в мислите

ти

вечно

ще живея

(Нима...?)

и

ще пребъдвам

(Все така...?)

във фантазиите ти

огнено червени...

(Другите цветове

избледняха...)

За

чувствата ти

страстно нежни

тъй

копнея

(май са безнадеждни...)

и

ти

копнееш -

знам...

(Какво ли

изобщо знам...?)

И

не можеш

спокойно

без мене

да живееш,

(?)

защото

в

нощите

ти

си

до нея,

(напълно сигурно!)

а мислено

във

страст

еротична

с

мен гориш...

(Под съмнение!)

Аз те имам...

(Сама си правя

словесно убеждение...)

 

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??