28.11.2005 г., 16:42 ч.

Аз те обичам 

  Поезия
1242 0 1
Аз те обичам

Защо душата е самотна
когато от мен си далече?
Защо е празнината необятна
изгарящо горчива вече?

Сърцето ми възпламенява
един пламък зловещ.
Толкова е любовта голяма,
колкото е огънят горещ.

Какво в теб ме привлича?
Какво поражда това вълнение?
Какво ме прави тъй щастлива,
когато близо си до мене?!

Дали чаровният ти смях
или усмивката неотразима?
Дали дяволските ти очи красиви
или добротата несравнима?

Нежност излъчват твоите очи,
от тях лъха светлина,
ах, как искам да почувствам ласките ти
и да се потопя в любовта!

Нима си толкова прекрасен?
Нима истински са този блясък и топлина?
Нима си ти безгрешен
и неповторим в обичта?!

Въпреки всичко аз те обичам
и все към тебе се стремя,
живота си на теб обричам,
за да живеем аз, ти и любовта!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво, най-вече края много ми хареса, но мисля че можеш да поработиш още малко по римите и ритъма. И няма да е лошо да е малко по-кратко, как да ти кажа с малко думи много неща да се кажат, нещо което много тредно, и за мен самата да си призная.
Предложения
: ??:??