15.11.2006 г., 0:12 ч.

Аз Те Обичам 

  Поезия
960 0 1

  АЗ ТЕ ОБИЧАМ

ТИ МЕ ОТБЛЪСКВАШ
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
ПРИЧИНАТА - ДВАМАТА
ЗНАЕМ СЪС ТЕБ.

МЕН МЕ БОЛИ
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
БЕЗРАЗЛИЧНО - Е
ТОВА ЗА ТЕБ.

СТРАДАМ, МЪЛЧА
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
ОТГОВОР НЯМА
САМО БОЛКА ПО ТЕБ.

ТРУДНО Е КОГАТО
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
НУЖНИ СА ДВАМА
ВЪВ ТАЗИ ЛЮБОВ.

АЗ ТЕ ЖЕЛАЯ
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
ВЪВ ТОЗИ ЖИВОТ
НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ.

ЩЕ ТИ КАЗВАМ
АЗ ТЕ ОБИЧАМ
ВСЕКИ ДЕН
ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ.

АЗ ТЕ ОБИЧАМ.....

© Желязко Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??