27.07.2008 г., 10:03 ч.

Аз те пазя, любов! 

  Поезия » Любовна
680 0 3
Имам нужда да пазя
този спомен за теб
в две прегърнати болки
и един силует;

в малка пясъчна кула
на самотния плаж,
във една молекула
и забравен колаж;

в стрък трева от полето
под слънчев покров
и дланта на небето...
Аз те пазя, любов!

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??