20.10.2008 г., 0:04 ч.

аз - ти 

  Поезия » Любовна
779 0 5


обичаш - не обичаш
тичаш - спираш
искаш - не искаш
и пак се връщаш
заспиваш
тичайки умираш
не знаеш и знаеш
повтаряш
недоволстваш
от лошото време
от моите,твоите навици
вредни заспали цигари
жадуваш - засищаш
уморяваш - разбуждаш
тичаш - не тичаш
ти пак се събуждаш
събуден - заспал
откровен - отмалял
спираш - задъхан
и пак продължаваш
съмнение и истина
сега и сега
аз и ти
сме наистина
в тази изветряла от времето
любовна мъгла
спираш
ставаш - отминаваш
затваряш очи
продължаваш
да гледаш
през мътни стъкла
на празни надежди
на оветрели сaка
мойта ръка
твойта ръка
хващаш и пускаш
и пак
все така
графично в сърцето
няма тъга
някакво чувство
но не онова
това-онова
обръщаш се
тръгваш
забравяш
така
както е лесно
и пак
кръговрата на
твоята
моята
нашта
неговата
и нейна
... мечта...

(айде едно и за него)

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??