12.04.2005 г., 18:27 ч.

Аз вече си простих,а ти прости ли?.. 

  Поезия
1015 0 3
Още пазя спомените живи,
за морето и за нощите красиви.
Очите ми рисуват приказни картини
за залези - мечти недостижими.

Още пазя в сърцето си печата
на погледа ти топъл, извисен.
И сякаш така реши съдбата
в спомена да си непроменен.

Още пазя усмивката ти - слънце,
която грееше за моя ден.
В жар пламтяха моите надежди,
морето бе единствено за мен.

Още пазя и брега, и стъпките ни тихи,
и вълните отмили нашите следи.
Още пазя любовта и многото раздели...
Аз вече си простих, а ти прости ли?

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Романтика,нежност,море,любов,просто красиво!Браво!
  • морее..лубов..колко познато
  • Нека да продължават в жар да пламтят надеждите ти..а спомените са всичко,дори морето не може да ги отмие!Хареса ми!
Предложения
: ??:??