6.01.2016 г., 7:52 ч.

Аз винаги ще те обичам, знаеш 

  Поезия » Любовна
343 0 0

аз винаги ще те обичам, знаеш...
ала толкова години ни делят,
помежду ни нещо все застава -
и си тръгваш, сякаш непознат.

 

аз те пазя в сърцето от години.
първата любов е, казват, до безкрай...
колко ли живота ще изминат,
да не виждам в прегръдките ти рай.

 

колко ли след тебе ще обичам,
никой няма да ти вземе любовта -
дето ще живее в мене скришом,
дето буди спомени, тъга.

 

аз винаги ще те обичам, знаеш -
колкото и дни да ни делят,
и колкото да искам да останеш,
ти си тръгваш, сякаш непознат.

© Илияна Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??