аз винаги ще те обичам, знаеш...
ала толкова години ни делят,
помежду ни нещо все застава -
и си тръгваш, сякаш непознат.
аз те пазя в сърцето от години.
първата любов е, казват, до безкрай...
колко ли живота ще изминат,
да не виждам в прегръдките ти рай.
колко ли след тебе ще обичам,
никой няма да ти вземе любовта -
дето ще живее в мене скришом,
дето буди спомени, тъга.
аз винаги ще те обичам, знаеш -
колкото и дни да ни делят,
и колкото да искам да останеш,
ти си тръгваш, сякаш непознат.
© Илияна Дадарова All rights reserved.