31.07.2014 г., 8:48 ч.  

Аз зная:.. Ти можеш! 

  Поезия » Философска
329 0 0

Аз зная:..
Ти можеш!

В живота си винаги можеш,
можеш да имаш и сили, и път -
въпреки усета сух и тревожен,
вяра нашепва из твоята кръв!

И да пируват подли вихрушки,
и да пропада небесният свод,
по тебе да падат и удрят градушки -
Любов има ли, има и брод!

И с толкова много въпроси
понесен сред прах от света,
вятърът свири, бучи, но те носи
в простора на свойте крила!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??