21.01.2011 г., 18:48 ч.

Б о л е з н е н о 

  Поезия » Хумористична
786 0 4

Мрачен ден... а даже не вали...
Но мислите във черепа тежат...
Съзнанието даже ми тежи...
Кърви като забит в главата прът...

Жадувам в сън очите да затворя...
Да се събудя после нов човек...
Но будна трябва да остана по неволя...
За състоянието ми в момента няма лек...

И всеки шум секундите разсича на парчета...
И всеки звук поредният пирон забит е в тишината...
Извинете! Няма грам поезия във редовете...
Просто ужасно ме цепи главата...

© Дарена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Записвай всичко в такива моменти, после ще търсиш поезия, това е истина, поздрави!
  • Благодаря ви за съпричастността
  • Аспирин?
Предложения
: ??:??