14.07.2019 г., 22:38 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих
632 0 0

Годините са като вятъра -

кръгли.

Полъх е всяко кръгче.

Животът ми е сърцето на вятъра.

                                                      1994 г.

© Милена Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??