28.08.2012 г., 19:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Не ме увличай

в твойта въртележка.

Не ме издигай

много нависоко.

Ще се превърна

в птица -

надалеч ще литна.

Ще дойдеш ли и ти -

да полетим 

над планини

високи?

Реките

път ще ни чертаят.

Ще се оглеждаме

във океана.

Понякога

ще спираме -

да си починем...

 

Не ме е страх

със тебе да летя.

Но се страхувам

от последното ни

кацане!

 

 

Вили Димитрова

 

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??