8.01.2018 г., 9:50 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
653 0 4

76

Със его Бог човекът е дарил.

Така от Себе си е Той разграничил

най-прекрасното свое творение,

когато в него с обич се превъплътил.

16. 12. 2017 г.

Русе

 

77                                                                                                                            

На гнило мирише тая държава.

Без тлъсти рушвети нищо не става.

Законът важи, но само когато,

нахраниш с банкноти всяка управа.

7. 01. 2018 г.

Русе

 

78

Човече, пътят е пред теб! Върви!

Не се обръщай! Устремно върви!

Няма да поправиш свойте грешки.

Вземи от тях поука само и върви!

7. 01. 2018 г.

Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??