2.08.2008 г., 18:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
721 0 7

Студ и самота - две познати думи,

огън и вода - две природни сили,

обич и желание - две несподелени чувства!

Търсих те безкрайно дълго -

срещнах те случайно...

В мигове на тиха самота осъзнах любовта

 и стоя сега пак сама и пак във самота,

осъзнавам това - как пропуснах любовта...

Тишина и самота - в мен остана само това...

Знам, че не мен обичаш,

знам коя е, макар че ти отричаш,

знам, че за нея си готов и ще я чакаш,

знам, но още ме боли...

а аз както и преди

стоя сама и във самота, 

в болка и примирение търся своето спасение

и пак е същото и по-различно е - 

губя се между цветни мечти и сива реалност!

Стоя, мълча, пиша - тишината е мое вдъхновение,

вълнението и тъгата замених с безкрайно примирение,

а сега нищо не остана освен...

Студ и самота - две познати думи,

огън и вода - две природни сили,

обич и желание - две несподелени чувства!

© az Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??