4.11.2017 г., 12:03 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
580 0 1

Колко иронично е, драги,

мразехме се

ревнувахме се

обичахме се

но никога по едно и също време

 

Т. Т

31.10.17

© Тошето Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??