2.12.2007 г., 13:27 ч.

:) :) :) 

  Поезия » Любовна
496 0 8

Добра душичка и добро сърце

носи в себе си това момче.

Обича лудо и лети,

на момичето в ухото то шепти.

 

Влюби се в едно сърце

и очарова се от нейното лице.

Добра и мила - това е тя

и е изцяло негова сега.

 

Двама реят се из небесата

и с тях танцува и Луната.

В приказка незабравима

живеят под дъга неранима.

 

Цветно е в душите техни.

Врекоха се те на Любовта,

а мечтите им са светли

и обречени на радостта.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??