Добра душичка и добро сърце
носи в себе си това момче.
Обича лудо и лети,
на момичето в ухото то шепти.
Влюби се в едно сърце
и очарова се от нейното лице.
Добра и мила - това е тя
и е изцяло негова сега.
Двама реят се из небесата
и с тях танцува и Луната.
В приказка незабравима
живеят под дъга неранима.
Цветно е в душите техни.
Врекоха се те на Любовта,
а мечтите им са светли
и обречени на радостта.
© Пламена Добрева All rights reserved.