22.10.2008 г., 19:28 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
720 0 11
Като пролетен вятър те помня -
във косите ми - клони оплетен.
А за тебе аз бях просто omnia -
кратък дъжд - освежаващ и летен.
Носталгично в очите ми светиш.
А по празници още по-трудно е.
Пренареждам звезди и планети,
но Земята върти сe тъй мудно...
Като есенен дъжд ми е погледа,
а от твоя  декември  ме гледа.
Зад клепачите, хладно притворени,
няма обич дори и на кредит.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??