3.03.2011 г., 12:14 ч.

Баба Марта 

  Поезия » За деца
491 0 1

БАБА МАРТА

 

Идва, идва, идва тя

с букет разцъфнали цветя

и с пълна с мартеници чанта -

пристига БАБА МАРТА!

 

Обикаля по света

мартенички да раздава,

радва хиляди деца,

благословия тя им дава:

 

"- Да сте румени, засмени

и от мен благословени!

Напук не се сърдете - 

здрави, весели бъдете! "

 

И съвета аз приемам

с усмивката, със обичта

и отпращам баба Марта

с мартенската доброта...

 

Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??