20.02.2018 г., 14:53 ч.

Баба Марта Бързала 

  Поезия
1593 0 0

Баба Марта наближава,

мартенички тя раздава.

 

На ръка ги завържи

и мечтите си сбъдни.

 

Да бъдем ние всички

волни като птички.

 

Да сме здрави и засмени

от слънцето огрени.

 

Да имаме късмет

и живот хубав, лек !

 

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Баба Марта »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??