1.04.2010 г., 8:00 ч.

Баба Марта е отгледала 

  Поезия » Друга
566 0 6

 

Баба Марта е отгледала

своя внук Април!

 

Толкова да е чаровен,

пролетен и мил!

 

Палав, весел и забавен,

радостен и жив!

 

По характер – благороден, 

честен и правдив!

 

Само, с цел да забавлява

и ни оживи,

в един ден си позволява

весели лъжи!

 

Все по-слънчев,

все по-ласкав,

и по щедър става!

 

Няма как да бъде друг -

при такава баба!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??