Месецът със женски нрав
идва с пролетно начало,
но го знаем онзи лаф -
Жените са торнадо в тяло...
Тъй, че както е засмян,
тъй и може да откачи
и всичкото това, без план,
точно, като жена, значи...
Е, дано сме късметлии
и да бъде все добричка,
но в ръцете сме й ние,
и това е, ясно, всичко!
29.02.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени
Мерсаж, Даниела, и май, да 🙃