17.10.2023 г., 7:02 ч.

Баце 

  Поезия » Гражданска, Пародии
132 0 0

-Ало Баце "Имаш ли

пари, Имаш ли пари и хубави жени?"

 

-Е па имам как!?

Оти съм юнак!

Далаверки тук и там,

връткам си не ме е срам.

Рушвети давам, знам на кой,

връзки имам!... Но става

и със бой. 

Бицара имам като диня,

силен съм за трима!

Нищо, че прежалих дроба

той не ще ми трябва утре в гроба!

 

- Е браво баце, ти си ни юнак!

Кажи бе бате имаш ли си чики - так?

 

-Имам баце, четри - пет

всичките са във интернет!

Връткам си ги ей така,

една нощеска,а друга - за през деня!

Само пред Мимето мълчи!

Че бие яко, патил си и ти! 

 

-Ей бе баце, кажи ся

имаш ли си и кола?

 

-Карам Бентлито, нали!

Нищо, че ми газ гори!

Това го знаем само аз и ти,

а другите - сърцето ги боли!

 

- Браво баце!... Опа бегай!

Че полицията иде, гледай!

 

....

 

"Леле баце лютеница стана!

Бацето полицията май го  хвана!

Нема кой да ни продава дрога...

Що бе?!... Да се пробвам мога! "...

 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??