3.10.2009 г., 21:50 ч.

... 

  Поезия » Друга
519 0 0



...



Коя си ти?! Защо го правиш?!
Настанила си се, там, във мен и
ме давиш ден след ден.

Омотала си сърцето ми в конци
и го стягаш, за да ме боли.
Ти въздуха ми взимаш и 
бавно хиляди игли забиваш.

Проклета да си ти и твоите конци!
Плетеше ти една прекрасна мрежа,
доста тънка, за да забележа.

Днес тихо се промъкваш във нощта,
но защо правиш си труда?!
Коя си ти?! Замълчи и изчезни!


 


© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??