27.10.2009 г., 15:37 ч.

  Поезия » Философска
604 0 9

Смразяващ ужас – леденее сърцето

мрак в сумрака чер се скрива,

в черната душа се сплита.

Огромно, 

червено слънце

не дарява живот...

Земята – пясък,

сух вятър и мрак,

вода –

тъмни отровни езера.

В края на света

купол –

екран,

старец и внуче

гледат филм,

за земята –

преди трите

огромни,

ядрени гъби...

Те откъде дойдоха...?

И защо...?

 

 

26.10.09г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??