Мънички хора, с големи мераци.
Парите си крият вместо в банки, в матраци.
С джипове нови, а със стари идеи.
Да мислят не могат, а който може - не смее!
С управници нагли, без род и култура.
Хора с девиза " Боли ме шнура!"...
И какво ли да чакаш от този народ,
загубил човечност забравил и Бог!?...
© Добромир Иванов Всички права запазени