9 мая 2024 г., 07:24

Бай Ганьо 

  Поэзия
405 1 0

 

Мънички хора, с големи мераци.
Парите си крият вместо в банки, в матраци.
С джипове нови, а със стари идеи.
Да мислят не могат, а който може - не смее!


С управници нагли, без род и култура.
Хора с девиза " Боли ме шнура!"... 

И какво ли да чакаш от този народ,
загубил човечност забравил и Бог!?...

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??