May 9, 2024, 7:24 AM

Бай Ганьо 

  Poetry
404 1 0

 

Мънички хора, с големи мераци.
Парите си крият вместо в банки, в матраци.
С джипове нови, а със стари идеи.
Да мислят не могат, а който може - не смее!


С управници нагли, без род и култура.
Хора с девиза " Боли ме шнура!"... 

И какво ли да чакаш от този народ,
загубил човечност забравил и Бог!?...

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??