3.12.2009 г., 11:48 ч.

Балада за изневярата 

  Поезия » Еротична
1230 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Сутиенът с любопитство се огледа:

Не е съпругът! - помисли си сега.

В гърдите тръпка позабравена премина;

неясен трепет пък изпълни немирните зърна.

 

Бикините - отдавна чакали те нещо по-различно,

омръзнал им рутинния сеанс,

намразили тъй свалянето механично,

не биха те изпуснали тоз шанс.

 

Единствено ръцете, като стражи верни,

на опасността решиха да противостоят,

бикините посмъмриха, прикриха,

на верността поискаха да устоят.

 

 Но сутиенът тайно от ръцете се предаде,

гърдите пък заля вълна от сласт,

бикините се свякоха на пода;

раздипли ги отдавна непозната сласт.

 

Останали сами невино голи

бедрата - сами поискаха да се спасят,

 но страст, нахлула помежду им, ги разтвори,

предадоха те нежната си плът.

 

С усмивка помежду те плячката поеха,

 като сладкиш обгърната между бедрата две;

от оргията що последва - ръцете се повъзмутиха малко,

защото на съпруга бяха верни само те.

© Валесион Валесион Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Видях, че в профила ти пише: "Нищо особено!"
    Да, и написаното е "нищо особено"... Интересно като казус, но слабо като изпълнение.
  • Тялото е подвластно на желанията на човек!

  • Прекрасно описано...да не вземе някой да.......ра

    Харесах!
Предложения
: ??:??