Обичах те дълбоко, за тебе аз копнях,
излъга ме жестоко и стори онзи грях,
кълнеше се във вярност, че ме обичаш ти,
а всичко между нас разби.
Сега за прошка ти не ме моли,
а просто истината ми кажи,
колкото и горчива да е тя,
аз искам да я зная на мига.
Не ме залъгвай ти със сладки думи,
не си мисли, че ще повярвам аз,
погреба чувствата ти помежду ни
и пак сама останах аз.
Колко безсънни нощи твоето име аз шептях,
колко горещи сълзи още аз пролях,
но пак ти неразбран остана в моята душа.
Ти моята отрова си, балсамът на живота.
За мене ти си любовта!
© Морска фея Всички права запазени