22.10.2007 г., 16:15 ч.

Банално 

  Поезия
731 0 21
 

Просмуква се в душите есента:

от строгата баналност отредено е

листата да се върнат във пръстта.

Ронливо е, не ни достига времето...


Пропукана в тиктакане, нощта

стрелките си забива преднамерено -

дори не ме боли, защото знам,

че мога да съм жива само временно.

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??