29.04.2017 г., 22:04 ч.

Бащите не си отиват 

  Поезия » Гражданска
1021 1 2

                                         Бащите не си отиват

 

Бащите никога не си отиват,

не молят, не крещят, не униват!

Кога си тръгват, те остават 

в сърцата на децата си, не ги забравят!

В душите им живеят техните деца,

пред погледа им са красивите им личица.

Мислят за тях, спомнят си с тъга!

Бащата си отива, така мама пожела,

нищо не направи да го задържи тя.

За нея бяха важни други неща,

а сега децата страдат така.

Рядко ги вижда тате, отмъщение е това!

 

Но нищо,те са неговите деца,

живеят в сърцето му, в съня!

Ще пораснат, ще разберат истината!

Мъжът е мъж и после Баща!

А той ще се грижи за тях Всякога!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Ти си един добър баща, но явно лошо са се стекли обстоятелствата. Поздрави и ги обичай винаги така както и сега, независимо от всичко.
Предложения
: ??:??