17.04.2019 г., 0:34 ч.

Бавно 

  Поезия » Философска
320 1 2

                 Бавно

 

Не вярвам в лесната любов

която идва бързо,

като вихрушка ни понася

палава, игрива,

а после изтощена изведнъж,

обръща се и бързо, бързо си отива.

 

Аз вярвам в трудната любов,

която идва бавно

и бавно, като отрова ни опива,

а после бавно, бавно- цял живот,

мори ни,

но не си отива.

© Mihail Smit Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??