Петрано, мари Петранке
Петрано, мари стопанке.
Излизай, мари на двора,
на двора пълен със хора.
Посрещай, мари сватове,
сватове мари с дарове,
сватове мари с дарове.
Петрано, мари Петранке
Петрано, мари стопанке.
Щерка си, мари венчаваш,
а дарове и не даваш.
Щерка си, мари венчаваш,
а дарове и не даваш.
Не думай сестро, не думай
не искам бедни сватове.
Най-искам да са богати
и момък да я позлати.
Най-искам да са богати
и момък да я позлати.
Ееей, брей, брей!
ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=mtwZqAOnMrI
© Надя Уорендър Всички права запазени