..да сме с един сърдечен ритъм
и да не можем да дишаме
ще сме ние.
Двамата.
Аз и ти.
Някъде сами.
Ще ни се стори сън
това което преживяхме,
и ще искаме още
и още
от другия
страст, любов и чувства...
..ще слеем самотни души
макар и за кратко.
Без думи
без светлина
без "обичам те"
и "ще ми липсваш"
без музика
и без храна
без чужди очи
които да ни съдят
без забележки
и без привързване..
Само страст и топлина...
...ах ти мое бедствие
© Лора Тодорова Всички права запазени