Игра си с мен една игра,
печелиш или губиш - питай другите сега.
В бездната потъвам в(ъв) нощта,
радвай се на свойта свобода.
Прониза ми сърцето на мига,
изтръгна го и го захвърли на пръстта...
Смачка го без жал и без пощада!
Върви си - трябва сама да се справя!
© Елена Костова Всички права запазени