1.09.2009 г., 12:11 ч.

Белег от изстрел 

  Поезия » Любовна
626 0 5

БЕЛЕГ ОТ ИЗСТРЕЛ

 

Щом си тръгнах, след мен

сякаш щракна пълнител.

Твоят глас разгневен

стреля с думи - зъл изстрел.

И улучи ме там, дето бие сърцето.

И разби оня храм,

пазен само за тебе.

Беше есен, листа

кръстопътя покриха.

Много дни в самота

през сърцето преминаха.

То за теб не таи

ни омраза, ни мисъл.

Само често боли

оня белег от изстрел.

 

 

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??