19.01.2008 г., 18:50 ч.

Бели цветове 

  Поезия » Любовна
669 0 4
   

Бели цветове

 

Всепоглъщаща магия

на снежен водопад,

леещ се от небесата,

галейки трептящата земя.

 

Кристална красота

от танцуващи прашинки -

блестящи мънички снежинки

и едничка капчица любов.

 

Останали в снега са

две следи, две мънички искри -

бяла роза без бодли

и аромат на отминаваща любов.

 

Часовникът отмерва до секунда

всеки полет на снежинките сега,

всяка стъпка, оставена в снега

и отронена от някого сълза.

 

Самотна е снежната картина,

изпъстрена със бели цветове...

Тъжно е да гледаш как умира

страстта във влюбено сърце!

© Бианка Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления за стиха, Бианка!
  • "Часовникът отмерва до секунда

    всеки полет на снежинките сега,

    всяка стъпка, оставена в снега

    и отронена от някого сълза."

    Поздравления!

  • Интересен замисъл!
  • Невероятен стих!!!
    Наистина е много тъжно да гледаш как една силна любов се разпада...
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??