15.10.2007 г., 15:34 ч.

Бели нощи 

  Поезия
670 0 4
Не мога да заспя без теб,
без полъха на сладкия ти аромат,
без допира на топлата ти плът
и звънкия ти нежен глас.

Не мога да заспя без теб,
без усещането за любов,
без успокояващата ти усмивка
и погледа, изпълнен с живот.

Не мога да заспя без теб,
без парещите ти целувки,
без чаканото "Лека нощ"
... и мисълта, че утрото ще ме
събуди в твоите прегръдки.

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??