27.04.2022 г., 22:25 ч.

Бяло естество 

  Поезия
220 0 2

Бяло облаче надежда

носи ми отгоре,

смее се и ме поглежда –

бял, небесен порив.

 

Гледам го и аз, защото

много ми харесва.

Бяло му е естеството,

с черно не се смесва.

 

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??