Apr 27, 2022, 10:25 PM

Бяло естество 

  Poetry
171 0 2

Бяло облаче надежда

носи ми отгоре,

смее се и ме поглежда –

бял, небесен порив.

 

Гледам го и аз, защото

много ми харесва.

Бяло му е естеството,

с черно не се смесва.

 

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??