27 апр. 2022 г., 22:25

Бяло естество 

  Поэзия
165 0 2

Бяло облаче надежда

носи ми отгоре,

смее се и ме поглежда –

бял, небесен порив.

 

Гледам го и аз, защото

много ми харесва.

Бяло му е естеството,

с черно не се смесва.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??