21.10.2012 г., 23:19 ч.

Белите листове 

  Поезия » Философска
403 0 0

Белите листове с черни редове...

Почеркът на живота е

моята следа.

Рисувам със

думите

отчаяно

тяхната невъзможност.

Почеркът е моето

усилие.

Белите

листове

с черните редове.

Запълвам безнадеждно

страниците.

Книгата – Душата.

Четена.

Недописана...

© Велина Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??