Oct 21, 2012, 11:19 PM

Белите листове 

  Poetry » Phylosophy
406 0 0

Белите листове с черни редове...

Почеркът на живота е

моята следа.

Рисувам със

думите

отчаяно

тяхната невъзможност.

Почеркът е моето

усилие.

Белите

листове

с черните редове.

Запълвам безнадеждно

страниците.

Книгата – Душата.

Четена.

Недописана...

© Велина Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??