16.04.2013 г., 10:19 ч.

Белият гълъб 

  Поезия » Любовна
577 0 0

Внезапно се събудих и разбрах, че не беше сън това.

Гълъбът стоеше в стаята до мен.

Бял гълъб, който снощи долетя с радостната вест,

че мойто слънце има повод да празнува.

Честит празник, мила моя,

нека твоята закрилница Света Елена да пази твоята душа,

за да бъдеш ти най-щастлива, най-желаната в този свят жена.

Искам да ти кажа нещо, мила.

Ти си толкова добра, толкова красива,

ти заслужаваш да бъдеш най-обичаната жена на този свят.

Пожелавам ти на този ден да откриеш любовта на своето сърце.

Привързах писъмцето на крака на гълъба, на белия гълъб,

отворих капандурата на стаята и той отлетя към една жена,

която ще остане за мен най-желаната от всички на света.

 

 

 

 

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??