29.09.2006 г., 19:48 ч.

Белият лист 

  Поезия
502 0 6
Ти си мой приятел верен,
ти си моето богатство,
и всичко което имам,
за да споделя,излея,
чувствата напиращи лудо в сърцето,
мислите,които тормозят ума ми.
Тялото си ти ми предоставяш,
поетични рими, аз за да редя,
понякога тъжни,като ноща-мрачни
по-рядко задъхани от нежност,
но по-често от любов пленени...
Ти си ми всичко,
мълчалив,но сигурен слушател,
не ме прекъсваш никога,
един път не възрази за нещо
от мене върху теб написано....
Благодаря ти,че те има!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??