22.01.2007 г., 9:01 ч.

Белият път 

  Поезия
919 0 3
Вземи куфар.
Затвори
в него
своята вяра,
надежда,
мечти -
всичко човешко.
Хвърляй силно,
на далеч го прати.
И тръгни,
затворил очи,
следвай бялата диря
в сърцето си.
Някой ден
може би,
някой ден,
но дали…
ще намериш стар куфар
затворен.
Отвори го.
Той е празен или не.
Няма значение.
Имаш всичко,
даже повече
Вяра,
Надежда,
Мечти.
Важен е Той,
Той е твой,
вечен зовът,
който води
към Белия път.

© Бетелгейзе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??