3.06.2008 г., 10:12 ч.

Белязах те 

  Поезия » Любовна
668 0 14

С устни пламтящи

белязах очите ти

на небето със синьото,

да разцъфнат метличини,

да ги имам

още по съмване.

С лунни отблясъци

белязах косите си,

да ги виждаш

дори  и по мръкнало.

С душата си трепетна

белязах сърцето ти

да е мое... до втръсване.

Белязах те

слънчевоцветен,

да съм твоя - единствена.

 

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??